Пребарување
Македонски
Сите категории
  Menu Close

  Тегчиња за гидан

  Види како Табела Листа
  Подреди по
  Приказ по страна
  Слика на ВИОЛЕТОВИ ТЕГЧИЊА ЗА ГИДАН

  ВИОЛЕТОВИ ТЕГЧИЊА ЗА ГИДАН


  Опис: Виолетови тегчиња за гидан
  -Украсни тегчиња, стабилизтори за кормило - тежина 55грама за 1 страна / завтртка М5х55mm
  -Може да се наместат на сите скутери и моторцикли, што внатрешниот отвор на цевката од кормилото е Ø17mm
  -Марка KYOTO, цената е за ПАР
  ден 500,00
  Слика на ЗЕЛЕНИ CARBON ТЕГЧИЊА ЗА ГИДАН

  ЗЕЛЕНИ CARBON ТЕГЧИЊА ЗА ГИДАН


  Опис: Зелени Carbon тегчиња за гидан
  -Тегчиња зелена боја, украсни стабилизатори за кормило - тежина 55 грама за 1 страна / завтртка М5х55mm со карбон
  -Може да се наместат на сите скутери и моторцикли, што внатрешниот отвор на цевката од кормилото е Ø17mm
  -Марка KYOTO, цената е за ПАР
  ден 800,00
  Слика на ЗЛАТНИ CARBON ТЕГЧИЊА ЗА ГИДАН

  ЗЛАТНИ CARBON ТЕГЧИЊА ЗА ГИДАН


  Опис: Зелени Carbon тегчиња за гидан
  -Тегчиња со златна боја, украсни стабилизатори за кормило - тежина 55 грама за 1 страна / завтртка М5х55mm со карбон
  -Може да се наместат на сите скутери и моторцикли, што внатрешниот отвор на цевката од кормилото е Ø17mm
  -Марка KYOTO, цената е за ПАР
  ден 800,00