Пребарување
Македонски
Сите категории
  Menu Close

  Profit – EXECUTIVE Collection

  PROFIT е новиот ергономски стол, со интерактивни функции за комуникација со корисниците преку Comfort Smart+ апликацијата. POFIT е високо прилагодлив и погоден за корисници со различна висина, тежина и форма на телото. Развиен од истражувачи кои ги испитале и анализирале податоците за навиките на седење кај луѓето, PROFIT го обезбедува најдоброто.
  Шифра: 100721
  *
  ден 44.000,00
  i h

  ИНТЕЛИГЕНТНИ ФУНКЦИИ

  Унапредувајќи се во својата мисија да ја елиминира болката и
  непријатноста предизвикана од долготрајно неправилно седење,
  POFIT е ергономски стол кој преку Bluetooth се поврзува со Comfort Smart+ апликација која ве насочува кон правилно седење
  и препорачува оптимални прилагодувања на столот кои ви
  одговараат на Вас.
  Потпирачот и седалката се опремени со сензори напојувани со
  батерии, кои комуницираат со апликацијата. Според податоците од
  сензорите апликацијата ги покажува Вашите прилагодувања и Ви
  дава препораки врз основа на Вашиот профил.

   

  5D ПОТПИРАЧ ЗА ГЛАВА

  PROFIT е проектиран со 5D потпирач за глава, прилагодлива по висина, наклон, агол, и длабочина за заштита на вратот и намалена
  тензија на рамената. Потпирачот за глава е проектиран така што обезбедува комфорт и поддршка за различни форми на главата
  преку иновативна флексибилна структура.

   

   

  3 ВО 1 РЕВОЛУЦИОНЕРНА ПОТПОРА ЗА РБЕТОТ

  Потпирачот на PROFIT е систем проектиран да ги следи облините на телото преку бионички
  рбетен столб со ребра во 2 реда. Потпирачот ги има следните функции за подобро движење и
  поддршка за минимизирање на болките во грбот:
  1. Динамичен бионички столб
  2. Двоен ред повеќенасочни ребра за поддршка
  3. Движење за намалување / ублажување на напнатоста

   

  9 НИВОА НА ПОТПОРА

  Додека обичните офис столици имаат само 3 точки за потпора на лумбалната област (средниот
  дел од грбот), рбетниот столб на PROFIT има 5 точки за поддршка во лумбалната област и
  дополнителни 3 зглобови во висина на градниот кош (горен дел од грбот), како и една точка кај
  пршлените од долниот дел од грбот. Со таква комплетна поддршка на 9 нивоа на грбот можете да
  работите седејќи удобно долго време без болка во телото.

   

  BIONIC СИСТЕМ

  Функцијата за регулирање на Bionic-столбот е комплетен систем за поддршка на рбетот, која е
  проектирана така да го имитира самиот рбет и неговите движења. Бидејќи секој има различен
  облик на телото и различна висина, Bionic-столбот лесно се прилагодува во 7 различни позиции,
  за да одговара на Вашиот облик на грбот. Системот е прилагодлив така што обезбедува правилна
  поддршка за корисници со висини од 150 до 190cm.

   

  3D ПОТПИРАЧИ ЗА РАЦЕ

  Потпирачите за раце можат да се прилагодуваат по висина, агол и
  длабочина во положба која највеќе Ви одговара.

  0.0 0
  Рангирајте го производот Close
  • Само регистрирани корисници можат да пишуваат коментари
  *
  *
  • Лош
  • Одлично
  *
  *
  *

  ИНТЕЛИГЕНТНИ ФУНКЦИИ

  Унапредувајќи се во својата мисија да ја елиминира болката и
  непријатноста предизвикана од долготрајно неправилно седење,
  POFIT е ергономски стол кој преку Bluetooth се поврзува со Comfort Smart+ апликација која ве насочува кон правилно седење
  и препорачува оптимални прилагодувања на столот кои ви
  одговараат на Вас.
  Потпирачот и седалката се опремени со сензори напојувани со
  батерии, кои комуницираат со апликацијата. Според податоците од
  сензорите апликацијата ги покажува Вашите прилагодувања и Ви
  дава препораки врз основа на Вашиот профил.

   

  5D ПОТПИРАЧ ЗА ГЛАВА

  PROFIT е проектиран со 5D потпирач за глава, прилагодлива по висина, наклон, агол, и длабочина за заштита на вратот и намалена
  тензија на рамената. Потпирачот за глава е проектиран така што обезбедува комфорт и поддршка за различни форми на главата
  преку иновативна флексибилна структура.

   

   

  3 ВО 1 РЕВОЛУЦИОНЕРНА ПОТПОРА ЗА РБЕТОТ

  Потпирачот на PROFIT е систем проектиран да ги следи облините на телото преку бионички
  рбетен столб со ребра во 2 реда. Потпирачот ги има следните функции за подобро движење и
  поддршка за минимизирање на болките во грбот:
  1. Динамичен бионички столб
  2. Двоен ред повеќенасочни ребра за поддршка
  3. Движење за намалување / ублажување на напнатоста

   

  9 НИВОА НА ПОТПОРА

  Додека обичните офис столици имаат само 3 точки за потпора на лумбалната област (средниот
  дел од грбот), рбетниот столб на PROFIT има 5 точки за поддршка во лумбалната област и
  дополнителни 3 зглобови во висина на градниот кош (горен дел од грбот), како и една точка кај
  пршлените од долниот дел од грбот. Со таква комплетна поддршка на 9 нивоа на грбот можете да
  работите седејќи удобно долго време без болка во телото.

   

  BIONIC СИСТЕМ

  Функцијата за регулирање на Bionic-столбот е комплетен систем за поддршка на рбетот, која е
  проектирана така да го имитира самиот рбет и неговите движења. Бидејќи секој има различен
  облик на телото и различна висина, Bionic-столбот лесно се прилагодува во 7 различни позиции,
  за да одговара на Вашиот облик на грбот. Системот е прилагодлив така што обезбедува правилна
  поддршка за корисници со висини од 150 до 190cm.

   

  3D ПОТПИРАЧИ ЗА РАЦЕ

  Потпирачите за раце можат да се прилагодуваат по висина, агол и
  длабочина во положба која највеќе Ви одговара.