Пребарување
Македонски
Сите категории
  Menu Close

  Апарати за домаќинство

  Види како Табела Листа
  Подреди по
  Приказ по страна
  Слика на FAVORIT 12000 BTU INVERTER

  FAVORIT 12000 BTU INVERTER

  Инвертер клима 3,5 kW, ТЕМПЕРАТУРА ЗА ГРЕЕЊЕ – ОД -15 ДО +24 С°, ТЕМПЕРАТУРА ЗА ЛАДЕЊЕ – ОД +15 ДО +53 С°

  ПРЕД ДА ИЗВРШИТЕ НАРАЧКА ЈАВЕТЕ СЕ ЗА ПРОВЕРКА НА КОЛИЧИНИ
  ден 22.000,00
  Слика на FAVORIT 12000 BTU INVERTER WI-FI

  FAVORIT 12000 BTU INVERTER WI-FI

  Инвертер клима 3.5 kW WI-FI, ТЕМПЕРАТУРА ЗА ГРЕЕЊЕ – ОД -15 ДО +24 С°, ТЕМПЕРАТУРА ЗА ЛАДЕЊЕ – ОД+15 ДО+46C

  ПРЕД ДА ИЗВРШИТЕ НАРАЧКА ЈАВЕТЕ СЕ ЗА ПРОВЕРКА НА КОЛИЧИНИ
  ден 23.000,00
  Слика на FAVORIT 18000 BTU INVERTER

  FAVORIT 18000 BTU INVERTER

  Инвертер клима 5.5 kW – 18000 BTU, ТЕМПЕРАТУРА ЗА ГРЕЕЊЕ – ОД -15 ДО +24 С°, ТЕМПЕРАТУРА ЗА ЛАДЕЊЕ – ОД +18 ДО +46 С°

  ПРЕД ДА ИЗВРШИТЕ НАРАЧКА ЈАВЕТЕ СЕ ЗА ПРОВЕРКА НА КОЛИЧИНИ
  ден 33.000,00
  Слика на FAVORIT 18000 BTU INVERTER WI-FI

  FAVORIT 18000 BTU INVERTER WI-FI

  Инвертер клима 5.5 kW WI-FI – 18000 BTU, ТЕМПЕРАТУРА ЗА ГРЕЕЊЕ – ОД -15 ДО +24 С°, ТЕМПЕРАТУРА ЗА ЛАДЕЊЕ – +15 ДО +46 С°

  ПРЕД ДА ИЗВРШИТЕ НАРАЧКА ЈАВЕТЕ СЕ ЗА ПРОВЕРКА НА КОЛИЧИНИ
  ден 34.500,00
  Слика на FAVORIT 24000 BTU INVERTER

  FAVORIT 24000 BTU INVERTER

  Инвертер клима 7.0 kW – 24000 BTU, ТЕМПЕРАТУРА ЗА ГРЕЕЊЕ – -15 ДО +24 С°, ТЕМПЕРАТУРА ЗА ЛАДЕЊЕ – +18 ДО +46 С°

  ПРЕД ДА ИЗВРШИТЕ НАРАЧКА ЈАВЕТЕ СЕ ЗА ПРОВЕРКА НА КОЛИЧИНИ
  ден 35.500,00
  Слика на FAVORIT 24000 BTU INVERTER WI-FI

  FAVORIT 24000 BTU INVERTER WI-FI

  Инвертер клима 5.5 kW WI-FI – 24000 BTU, ТЕМПЕРАТУРА ЗА ГРЕЕЊЕ – (15 ДО +24 С°), ТЕМПЕРАТУРА ЗА ЛАДЕЊЕ – (+15 ДО +46 С°)

  ПРЕД ДА ИЗВРШИТЕ НАРАЧКА ЈАВЕТЕ СЕ ЗА ПРОВЕРКА НА КОЛИЧИНИ
  ден 36.500,00
  Слика на JOCCA БАМБУСОВАТА ЕКО КУЈНСКА ВАГА

  JOCCA БАМБУСОВАТА ЕКО КУЈНСКА ВАГА


  JOCCA БАМБУСОВАТА ЕКО КУЈНСКА ВАГА
  ден 1.420,00
  Слика на LG S12 EQ 3.5/3.8KW, R32

  LG S12 EQ 3.5/3.8KW, R32

  Капацитет на ладење:3,5 kW А++ Капацитет на греење:4,0 kW А+

  ПРЕД ДА ИЗВРШИТЕ НАРАЧКА ЈАВЕТЕ СЕ ЗА ПРОВЕРКА НА КОЛИЧИНИ
  ден 37.000,00
  Слика на VIVAX 3.5 KW R+DESIGN GOLD

  VIVAX 3.5 KW R+DESIGN GOLD

  VIVAX инвертер клима – ACP-12CH35AERI R32 GOLD, Температурен опсег на ладење и греењењ:-20°C до +50°C

  ПРЕД ДА ИЗВРШИТЕ НАРАЧКА ЈАВЕТЕ СЕ ЗА ПРОВЕРКА НА КОЛИЧИНИ
  ден 34.999,00
  Слика на VIVAX 3.5 KW R+DESIGN RED

  VIVAX 3.5 KW R+DESIGN RED

  ACP-12CH35AERI R32 RED R design е Vivax од 3,62kW инвертер клима, А++ енергетска класа на ладење, Температурен опсег на ладење и греењењ:-20°C до +50°C

  ПРЕД ДА ИЗВРШИТЕ НАРАЧКА ЈАВЕТЕ СЕ ЗА ПРОВЕРКА НА КОЛИЧИНИ
  ден 34.999,00
  Слика на VIVAX 3.5 KW R+DESIGN SILVER

  VIVAX 3.5 KW R+DESIGN SILVER

  ACP-12CH35AERI R32 SILVER R design е Vivax од 3,62kW инвертер клима, А++ енергетска класа на ладење

  ПРЕД ДА ИЗВРШИТЕ НАРАЧКА ЈАВЕТЕ СЕ ЗА ПРОВЕРКА НА КОЛИЧИНИ
  ден 34.999,00
  Слика на VIVAX 3.5 KW R+DESIGN SILVER MIRROR

  VIVAX 3.5 KW R+DESIGN SILVER MIRROR

  ACP-12CH35AERI R32 SILVER MIRROR R design е Vivax од 3,62kW инвертер клима, А++ енергетска класа на ладење, Температурен опсег на ладење и греењењ:-20°C до +50°C

  ПРЕД ДА ИЗВРШИТЕ НАРАЧКА ЈАВЕТЕ СЕ ЗА ПРОВЕРКА НА КОЛИЧИНИ
  ден 35.999,00
  Слика на VIVAX 5.5 KW R+DESIGN SILVER MIRROR

  VIVAX 5.5 KW R+DESIGN SILVER MIRROR

  VIVAX ACP-18CH50AERI+ R32 SILVER MIRROR, Работна температура-20°C – 50°C

  ПРЕД ДА ИЗВРШИТЕ НАРАЧКА ЈАВЕТЕ СЕ ЗА ПРОВЕРКА НА КОЛИЧИНИ
  ден 48.999,00
  Слика на VIVAX R+DESIGN 3.5 KW

  VIVAX R+DESIGN 3.5 KW

  VIVAX инвертер клима R+ DESIGN – ACP-12CH35AERI+ R32

  ПРЕД ДА ИЗВРШИТЕ НАРАЧКА ЈАВЕТЕ СЕ ЗА ПРОВЕРКА НА КОЛИЧИНИ
  ден 34.999,00
  Слика на VIVAX R+DESIGN 7.0 KW

  VIVAX R+DESIGN 7.0 KW

  VIVAX инвертер клима ACP-24CH70AERI+ R32, Енергетска класа (SEER/SCOP): A++ (6.5/4), Работна температура-20 / +50

  ПРЕД ДА ИЗВРШИТЕ НАРАЧКА ЈАВЕТЕ СЕ ЗА ПРОВЕРКА НА КОЛИЧИНИ
  ден 63.999,00
  Слика на VIVAX V DESIGN 3.5 KW GOLD

  VIVAX V DESIGN 3.5 KW GOLD

  ACP-12CH35AEVI R32 GOLD е Vivax од 3,52kW инвертер клима, А++ енергетска класа на ладење, Температурен опсег на ладење и греењењ:-20°C до +50°C

  ПРЕД ДА ИЗВРШИТЕ НАРАЧКА ЈАВЕТЕ СЕ ЗА ПРОВЕРКА НА КОЛИЧИНИ
  ден 38.999,00
  Слика на VIVAX V DESIGN 3.5 KW GRAY/MIRROR

  VIVAX V DESIGN 3.5 KW GRAY/MIRROR

  ACP-12CH35AEVI R32 GRAY/MIRROR е Vivax од 3,52kW инвертер клима, А++ енергетска класа на ладење. Температурен опсег на ладење и греењењ:-20°C до +50°C

  ПРЕД ДА ИЗВРШИТЕ НАРАЧКА ЈАВЕТЕ СЕ ЗА ПРОВЕРКА НА КОЛИЧИНИ
  ден 38.999,00
  Слика на БЛЕНДЕР BLENDTEC EZ600

  БЛЕНДЕР BLENDTEC EZ600


  БЛЕНДЕР BLENDTEC EZ600
  Јачина од 1560Кw.
  Комерцијален блендер.
  Американско производство.
  ден 38.745,00
  Слика на Бокал Astra со променлив филтер Unimax

  Бокал Astra со променлив филтер Unimax


  Наједноставното решение за чиста и здрава вода!
  Волумен на бокалот: 1,5 l
  Капацитет на променливиот филтер: за филтрирање до 200 l вода.
  Материјал: Медицинска пластика.
  ден 1.380,00
  Слика на СОКОВНИК KUVINGS B6000

  СОКОВНИК KUVINGS B6000


  СОКОВНИК KUVINGS B6000
  Соковник за ладно цедење на сите видови на овошје и зеленчук.
  Идеален за домашна употреба соковник со голем отвор, голем капацитет за цедење и многу издржлив.
  Гаранција од 7 години
  ден 29.800,00
  Слика на СОКОВНИК KUVINGS EVO 820

  СОКОВНИК KUVINGS EVO 820


  Slow Juicer Kuvings
  Соковник за ладно цедење на сите видови на овошје и зеленчук.
  Голем отвор, голем капацитет за цедење и многу издржлив. Идеален за кафетериа, ресторан...
  Гаранција од 7 години
  ден 35.360,00
  Слика на BAMBOO PREMIUM БАМБУСОВА КРПА ЗА САДОВИ И КУЈНА

  BAMBOO PREMIUM БАМБУСОВА КРПА ЗА САДОВИ И КУЈНА


  Блескаво чисти садови и кујна без штетни хемикалии!
  ден 275,00
  Слика на BAMBOO PREMIUM УНИВЕРЗАЛНА 8 СЛОЈНА БАМБУСОВА КРПА

  BAMBOO PREMIUM УНИВЕРЗАЛНА 8 СЛОЈНА БАМБУСОВА КРПА


  Блескаво чисти површини без дополнителни хемиски препарати!
  ден 420,00
  Слика на COOL TOUCH МИКРОФИБЕРНА ЛЕДЕНА КРПА

  COOL TOUCH МИКРОФИБЕРНА ЛЕДЕНА КРПА


  Практична и корисна секогаш кога сакате да се разладите!
  ден 435,00
  Слика на DAFI КОМПЛЕТ ПРОМЕНЛИВИ ФИЛТРИ ЗА ШИШЕ

  DAFI КОМПЛЕТ ПРОМЕНЛИВИ ФИЛТРИ ЗА ШИШЕ


  Чиста вода секогаш со вас! Замена за потрошениот филтер за шише! Економично и практично решение!
  ден 820,00
  Слика на DAFI ШИШЕ ЗА ПРОЧИСТУВАЊЕ ВОДА СО ПРОМЕНЛИВ ФИЛТЕР – 500 ML

  DAFI ШИШЕ ЗА ПРОЧИСТУВАЊЕ ВОДА СО ПРОМЕНЛИВ ФИЛТЕР – 500 ML


  Чиста вода секогаш со вас! Економично и практично решение!
  ден 910,00
  Слика на ULTRA MICROFIBER PREMIUM КОМПЛЕТ ОД 3 УНИВЕРЗАЛНИ КРПИ

  ULTRA MICROFIBER PREMIUM КОМПЛЕТ ОД 3 УНИВЕРЗАЛНИ КРПИ


  Сет од 3 крпи со кои совршено ќе ги исчистите сите простории!
  ден 510,00
  Слика на ULTRA MICROFIBER PREMIUM КОМПЛЕТ ОД 5 УНИВЕРЗАЛНИ СУНЃЕРИ

  ULTRA MICROFIBER PREMIUM КОМПЛЕТ ОД 5 УНИВЕРЗАЛНИ СУНЃЕРИ


  Сет од 5 сунѓери со кои ќе направите чудо во домот!
  ден 510,00
  Слика на ULTRA MICROFIBER PREMIUM КРПА ЗА ОПТИКА

  ULTRA MICROFIBER PREMIUM КРПА ЗА ОПТИКА


  За професионално чистење на очила, екрани, оптика и сите др.видови на техника!
  ден 160,00
  Слика на ULTRA MICROFIBER PREMIUM ПРОФЕСИОНАЛНА КРПА ЗА ПРОЗОРИ – СИНА

  ULTRA MICROFIBER PREMIUM ПРОФЕСИОНАЛНА КРПА ЗА ПРОЗОРИ – СИНА


  Крпа со која прозорците, огледалата и металните површини ќе блеснат!
  ден 420,00
  Слика на ULTRA MICROFIBER PREMIUM ПРОФЕСИОНАЛНА КРПА ЗА СТАКЛО- ЗЕЛЕНА

  ULTRA MICROFIBER PREMIUM ПРОФЕСИОНАЛНА КРПА ЗА СТАКЛО- ЗЕЛЕНА


  Крпа со која прозорците, огледалата и металните површини ќе блеснат!
  ден 330,00
  Слика на ULTRA MICROFIBER PREMIUM ПРОФЕСИОНАЛНА УНИВЕРЗАЛНА КРПА – РОЗЕ

  ULTRA MICROFIBER PREMIUM ПРОФЕСИОНАЛНА УНИВЕРЗАЛНА КРПА – РОЗЕ


  За професионално чистење на секаков тип на нечистотии во домот, канцеларијата и насекаде каде што има потреба!
  ден 264,00
  Слика на VOLCANO АНТИАЛЕРГИСКА UV ПРАВОСМУКАЛКА

  VOLCANO АНТИАЛЕРГИСКА UV ПРАВОСМУКАЛКА


  Отстранете ги од домот најчестите предизвикувачи на алергии!
  ден 3.830,00
  Слика на VOLCANO НУТРИТИВЕН ЕКСТРАКТОР

  VOLCANO НУТРИТИВЕН ЕКСТРАКТОР


  Идеален помошник во кујната за секого – брзо, здраво и вкусно до омиленото смути!
  ден 8.020,00
  Слика на WELLOS АПСОРБЕР НА НЕПРИЈАТНИ МИРИЗБИ

  WELLOS АПСОРБЕР НА НЕПРИЈАТНИ МИРИЗБИ


  Еколошки, ефикасен, антибактериски!
  ден 1.092,00
  Слика на WELLOS ТОПКА ЗА ПЕРЕЊЕ

  WELLOS ТОПКА ЗА ПЕРЕЊЕ


  Економична, ефикасна, антибактериска, анти-алергена!
  ден 2.000,00
  Слика на БОКАЛ ASTRA СО ПРОМЕНЛИВ ФИЛТЕР UNIMAX ACQUAMAG MG2+

  БОКАЛ ASTRA СО ПРОМЕНЛИВ ФИЛТЕР UNIMAX ACQUAMAG MG2+


  Наједноставното решение за чиста и здрава вода збогатена со магнезиум!
  ден 1.460,00
  Слика на БОКАЛ ATRIA СО ПРОМЕНЛИВ ФИЛТЕР CLASSIC

  БОКАЛ ATRIA СО ПРОМЕНЛИВ ФИЛТЕР CLASSIC


  Наједноставното решение за чиста и здрава вода!
  ден 1.260,00
  Слика на БОКАЛ ATRIA СО ПРОМЕНЛИВ ФИЛТЕР CLASSIC ACQUAMAG MG2+

  БОКАЛ ATRIA СО ПРОМЕНЛИВ ФИЛТЕР CLASSIC ACQUAMAG MG2+


  Наједноставното решение за чиста и здрава вода збогатена со магнезиум!
  ден 1.350,00
  Слика на ЈОНИЗАТОР НА ВОЗДУХ SISTEMA AEROION

  ЈОНИЗАТОР НА ВОЗДУХ SISTEMA AEROION


  Го активира кислородот на воздухот кој го дишеме!
  ден 1.820,00 ден 1.274,00
  Слика на ОСТРАЧ ЗА НОЖЕВИ

  ОСТРАЧ ЗА НОЖЕВИ


  Лесно и безбедно оштрење на ножевите за миг!
  ден 500,00
  Слика на ПРОМЕНЛИВ ФИЛТЕР CLASSIC

  ПРОМЕНЛИВ ФИЛТЕР CLASSIC


  Резервен филтер за бокали Dafi Atria за чиста и здрава вода!
  ден 308,00
  Слика на ПРОМЕНЛИВ ФИЛТЕР CLASSIC ACQUA BALANCE PH+

  ПРОМЕНЛИВ ФИЛТЕР CLASSIC ACQUA BALANCE PH+


  Се грижи за балансирање на pH вредноста на Вашето тело!
  ден 840,00
  Слика на ПРОМЕНЛИВ ФИЛТЕР CLASSIC ACQUAMAG MG2+

  ПРОМЕНЛИВ ФИЛТЕР CLASSIC ACQUAMAG MG2+


  Наједноставното решение за чиста и здрава вода збогатена со магнезиум!
  ден 470,00
  Слика на ПРОМЕНЛИВ ФИЛТЕР UNIMAX

  ПРОМЕНЛИВ ФИЛТЕР UNIMAX


  Резервен филтер за бокали Dafi Astra за чиста и здрава вода!
  ден 376,00
  Слика на ПРОМЕНЛИВ ФИЛТЕР UNIMAX ACQUA BALANCE PH+

  ПРОМЕНЛИВ ФИЛТЕР UNIMAX ACQUA BALANCE PH+


  Се грижи за балансирање на pH вредноста на Вашето тело!
  ден 1.020,00
  Слика на ПРОМЕНЛИВ ФИЛТЕР UNIMAX ACQUAMAG MG2+

  ПРОМЕНЛИВ ФИЛТЕР UNIMAX ACQUAMAG MG2+


  Наједноставното решение за чиста и здрава вода збогатена со магнезиум!
  ден 585,00
  Слика на WELLOS АНТИБАКТЕРИСКА КУЈНСКА ДАСКА ЗА СЕЧЕЊЕ

  WELLOS АНТИБАКТЕРИСКА КУЈНСКА ДАСКА ЗА СЕЧЕЊЕ


  Здрава, издржлива и флексибилна!
  ден 1.090,00
  Слика на MAGNOLIA SILVER

  MAGNOLIA SILVER


  Магнетен декарбонизатор со дезинфицирачко дејство, Двоен ефект за подобро перење и миење на садови
  ден 567,00
  Слика на WAVE GUARD

  WAVE GUARD


  99% ефикасна локална заштита од штетното влијание на опасните електромагнетни зрачења од современите средства за комуникација.
  ден 435,00
  Филтри Close
  Min: ден 160,00 Max: ден 63.999,00
  ден160 ден63999